Wat zeggen anderen

Yu Lan:
De erkenning die ik kreeg tijdens de therapie en die ik ook uiteindelijk mezelf kon geven. Ik heb mezelf weer terug gevonden en kan weer genieten van het leven. Ik heb meer energie en meer ruimte en maak bewust mijn keuzes.
Ik heb geen frustraties meer over mijn NAH en het daarmee omgaan. Acceptatie is misschien een groot woord, maar het vechten tegen mijn hersenletsel is echt verdwenen.

Heleen:
Ik heb de gesprekken als zeer begripvol, deskundig en vertrouwd ervaren. Het 1e jaar van de ziekte van mijn man voelde echt alsof ik alles alleen moest doen. NAH is zo ingewikkeld en je hebt me hier veel over geleerd. Eindelijk iemand die er niet alleen is voor de patiënt maar ook mij als partner en mantelzorger. Je hebt me geleerd hoe ik met het hersenletsel om kan gaan maar ook hoe ik goed voor mezelf moet zorgen, hoe moeilijk dat ook is door alles wat op me af komt.

Wil:
Ik dacht dat ik mezelf kende. Adèle heeft mij een spiegel voorgehouden en me laten zien en voelen hoe ik werkelijk in elkaar zit. Regelmatig zit ik nog met mezelf in de knoop en het voelt heel fijn dat ik dan bij haar terecht kan om zo weer meer op mijn eigen benen te komen staan.